Zoeken

Retinol Cream – Limited edition 30 ml

Anti-rimpel
Vegan
Retinol
Limited Edition
Tot wel 24-uur een zachte en stralende huid
Vermindert rimpels en fijne lijntjes
Creëert een zacht een aangenaam gevoel

34,50

50 m/l

Door de aankoop van dit product verdien je 345 Beauty Punten ter waarde van 1,73!

Log in om prijzen voor depositaires te zien of maak direct een account

Actieve Ingrediënten van "Retinol Cream – Limited edition 30 ml"

Gebruik van vitamine E vermindert zichtbaar je fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie.
Lees meer
Retinol is essentieel wanneer je rimpels en fijne lijntjes aan wil pakken en werkt bewezen effectief voor een strakke en gladde gezichtshuid.
Lees meer
Ook bekend als Antarcticine, stimuleert de elastine en collageenproductie en reguleert de talgproductie. Ook geschikt voor de gevoelige huid.
Lees meer
Hyaluronzuur is een natuurlijke vochtinbrenger die ervoor zorgt dat je huid elastisch, jeugdig en gezond blijft ogen en voelen.
Lees meer
Een synthetisch molecuul dat een vergelijkbare structuur heeft als α-tocoferol (vitamine E) en werkt als een superkrachtige antioxidant.
Lees meer
Aloë vera heeft geweldige hydraterende en verschillende ontstekingsremmende eigenschappen evenals enkele antibacteriële componenten. Het helpt bij wondgenezing en huidregenerati...
Lees meer
Een aminozuur suiker die je in de huid vindt. Acetylglucosamine is een belangrijk huididentiek ingrediënt en NMF ( natural moisturizing factor).
Lees meer
Beschrijving

Limited edition Retinol Cream

Deze effectieve anti-rimpelcrème op basis van Dode Zeemineralen en algen bevat een hoog gehalte vitamine A (retinol 0,98%). De combinatie met hyaluronzuur, berendruifextract en krachtige peptiden (aminozuren) zorgt gedurende 24-uur voor een opvallend gladde en zachte huid. De rijke samenstelling bevat vitamine E en herstellende en verzachtende plantaardige extracten van o.a. aloë vera, vrouwenmantel, duizendblad, melisse, rijst- en sojaproteïnen.

Vernieuw je huid in de herfst/winterperiode met de Xminerals Retinol Cream.

Artikelnummer: 74623

‘s Ochtends en/of ‘s avonds een geringe hoeveelheid aanbrengen op de schone gezichtshuid en met ronddraaiende bewegingen inmasseren tot de crème volledig door de huid is opgenomen. NB: Het is noodzakelijk om voor blootstelling aan de zon, een zonbescherming SPF 35 aan te brengen

Aqua, Steareth 21, Steareth 2, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Stearate, Pseudoalteromonas Ferment extract, Retinol, Gluconic acid, Acetyl Glucosamine, Dimethylmethoxy Chromanol, Zinc Glycinate, Aloe Barbadensis leaf juice, Dunaliella Bardawil extract, Fragrance (supplement), Tocopheryl Acetate, Arctostaphylos Uva-Ursi Leaf Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Malva Sylvestris (Mallow) Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Achillea Millefolium Extract, Veronica Officinalis Extract, Maris Sal, Melissa Officinalis Leaf Extract, Hydrolyzed Rice Bran Protein, Oxido Reductases, Glycine Soja (Soybean) Protein, Sorbic acid, Benzyl Alcohol.

Levertijd is 1-5 werkdagen in Nederland en België. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Retinol Cream – Limited edition 30 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Expert beoordeling

Er is voor dit product nog geen expert-advies. Ben jij een schoonheidsspecialiste of dermatoloog? Vul het formulier in (alleen zichtbaar na inlog)!

Misschien is dit iets voor jou

Beschermend

Alle huidtypes

50 m/l

Hydra Dagcrème met SPF 35

(35)

43,95 €43,95

Reinigend

Alle huidtypes

-15%

250 m/l

Cleansing gel + Vitamine C

(21)

25,46 €25,46

Regenererend

Alle huidtypes

50 m/l

Nachtcrème & Masker in één

(23)

49,95 €49,95

Anti-rimpel

Alle huidtypes

50 m/l

24-uurs Retinolcrème

(11)

55,95 €55,95

Hydraterend

Alle huidtypes

50 m/l

Hydro Glow Dagcrème

(2)

32,50 €32,50

Beschermend

Alle huidtypes

50 m/l

Hydro Glow Nachtcrème

(2)

35,50 €35,50